出荷対応:月~土(祝日含む)
WSET Level 1 Award in Sake
WSET Level 1 Award in Sake
授業は全て英語で行われます。
この資格は、日本酒を初めて学ぶ人を対象としたコースとなります。視覚、嗅覚、味覚を通して日本酒の主なスタイルや種類を学び、風味やアロマに影響を与える主な要因についての理解を深めます。
修了者にはWSET認定証とラペルピンが授与されます。
カリキュラム
DAY 1(10:00 ~ 17:00、 お昼休憩 13:15 ~ 14:00)
- Sake Ingredients
- An Overview of Sake Production
- Categories and Grades of Sake
- An Introduction to Tasting
- Making Different Styles of Sake
- Japanese Kanji
- Speciality Sakes
- Storage and Service of Sake
- Sake and Food
DAY 2(11:00 ~ 11:45)
- 認定試験
授業内容についての詳しい内容は、 こちら Specification(全て英語)をご確認ください。
【受験のための講習時間について】
WSETでは、試験を受けるためにスクールにて受講しなければならない時間(Guided Learning Hours: GLH)が定められています。
GLH Level 1:6時間
コース詳細
- 講師
- マクシム ポルキン
Maksim Polkin
- 場所
-
授業:IMADEYA 清澄白河テラス
東京都江東区三好2-6-8
▶Google Map
試験会場:八海山東京営業所セミナールーム
東京都中央区築地4-5-9 築地安田第二ビル8階
▶Google Map
- 授業料
-
40,500円(税込)*授業、試験に関する全ての料金が含まれます
*キャンセルをご希望の場合、初回授業開始の2週間前までは全額返金が可能です【再試験料】
15,400円(税込)【教材の発送について】
レベル1は当日に教材をお配り致します。
- 受講資格
- このレベルに関し、受講資格はございませんが、アルコール飲料を取り扱うため**未成年の受講はできません。**
- 定員
- 最大10名
- お支払い方法
- クレジットカード決済のみ
下記グーグルフォームより申請をしていただいた後、IMADEYAがオンラインストアのアカウントを作成し、アカウント情報、商品のURL、「お支払い方法」を記載したメールをお送りします。
- 注意事項
- お申込み前にこちらを必ずご確認ください。
お申込み・受講に関する注意事項
日程/お申込み
- English Class / Maksim Polkin
- 現在調整中
日程の詳細
*試験は事前登録が必要な為、お支払いはお申込み締め切り日までにお願いします。
お申込み (グーグルフォーム)
講師紹介
マクシム ポルキン
Maksim Polkin
WSET 認定 SAKE エデュケーターの資格と知識を所有し、 「IMADEYA GINZA」にて月に1 回程、英語での日本酒セミナーを開催。 また、IMADEYA と交流のある蔵元に向けてEnglish セミナーも行っています。
- 日本酒業界における実務経験8年
- ウイスキー界における実務経験7年
- ENOTRIA Wine School(モスクワ)日本酒・ウイスキー講師8年
- 清酒と日本製ウイスキーセミナーのスピーカー(ロシア、ウクライナ、イギリス、アルメニア、グルジア、ベラルーシ)
- 2018 年取得 Wine & Spirits Education Trust(WSET、イギリス)Level 3
- 2019 年取得 Wine & Spirits Education Trust(WSET、日本) Educator course
WSET Level 1 Award in Sake
All classes are conducted in English.
This qualification is designed for individuals who are new to sake. You will learn the main styles and types of sake through sight, smell, and taste, and deepen your understanding of the key factors that influence flavor and aroma.
Successful candidates receive a WSET certificate and lapel pin.
Curriculum
DAY 1 (10:00 ~ 17:00, Lunch Break 13:15 ~ 14:00)
- Sake Ingredients
- An Overview of Sake Production
- Categories and Grades of Sake
- An Introduction to Tasting
- Making Different Styles of Sake
- Japanese Kanji
- Speciality Sakes
- Storage and Service of Sake
- Sake and Food
DAY 2 (11:00 ~ 11:45)
- Certification Exam
For detailed course content, please refer to the Specification (English only).
【Guided Learning Hours (GLH) for Examination】
WSET mandates Guided Learning Hours (GLH) that must be completed at the school before candidates are eligible to sit the exam.
GLH Level 1: 6 Hours
Course Details
- Instructor
- Maksim Polkin
- Location
-
Class: IMADEYA Kiyosumi-Shirakawa Terrace
2-6-8 Miyoshi, Koto-ku, Tokyo
▶Google Map
Exam Venue: Hakkaisan Tokyo Office Seminar Room
Tsukiji Yasuda Dai-ni Bldg 8F, 4-5-9 Tsukiji, Chuo-ku, Tokyo
▶Google Map
- Course Fee
-
¥40,500 (incl. tax)*Includes all fees related to tuition and examination.
*For cancellations, a full refund is possible up to two weeks before the first class date.[Re-examination Fee]
¥15,400 (incl. tax)[Course Materials]
Materials for Level 1 will be distributed on the day of the class.
- Eligibility
- No prerequisite qualifications are required for this level, but **students must be 20 years or older** due to the handling of alcoholic beverages.
- Capacity
- Maximum 10 students
- Payment
- Credit card payment only
After submitting the application via the Google Form below, IMADEYA will create an online store account and send an email with account information, the product URL, and payment instructions.
- Notes
- Please read the following carefully before applying.
Important Notes on Application and Attendance
Schedule / Application
- English Class / Maksim Polkin
Schedule Details
*Since the exam requires prior registration, please ensure payment is completed by the application deadline.
Application (Google Form)
Instructor Profile
Maksim Polkin
Maksim holds the WSET Certified SAKE Educator qualification and regularly hosts English sake seminars monthly at "IMADEYA GINZA." He also provides English seminars for sake breweries with connections to IMADEYA.
- 8 years of practical experience in the sake industry
- 7 years of practical experience in the whisky industry
- 8 years as a Sake and Whisky instructor at ENOTRIA Wine School (Moscow)
- Speaker for Sake and Japanese Whisky seminars (Russia, Ukraine, UK, Armenia, Georgia, Belarus)
- WSET (UK) Level 3 obtained in 2018
- WSET Educator course (Japan) obtained in 2019
当店では年齢確認、転売防止のため、ご購入時に生年月日のご入力を含む会員登録が必須となります。





