出荷対応:月~土(祝日含む)
WSET Level 3 Award in Sake
授業は全て英語で行われます。
Level3は日本酒について、十分な知識やテイスティング能力がある方向けのコースです。
日本酒のスタイル、品質、価格に影響を与える大きな要因である、日本酒の製造方法について詳しく学びます。
修了者には WSET 認定証とラペルピンが授与され、WSET認定ロゴを使用することができます。
カリキュラム
- DAY 1
-
- The main techniques that are used in the production of sake and how they influence style and quality
- DAY 2
-
- The principal and specialty categories of sake
- DAY 3
-
- The sake industry and the commercial importance of sake in the Japanese and export markets
- The principles behind the storage, selection and service of sake
- DAY 4
-
- Examination
全ての授業に約1時間程度のテイスティングクラスが含まれます。
授業内容についての詳しい内容は、 こちらSpecification(全て英語)をご確認ください。
コース詳細
-
講師
- マクシム ポルキン
Maksim Polkin
-
場所
- 授業:IMADEYA 清澄白河テラス
東京都江東区三好2-6-8
▶Google Map
試験会場:八海山東京営業所セミナールーム
東京都中央区築地4-5-9 築地安田第二ビル8階
▶Google Map
-
授業料
- 104,500円(税込)
*授業、試験に関する全ての料金が含まれます
*キャンセルをご希望の場合、初回授業開始の2週間前までは全額返金が可能です
-
受講資格
- このレベルに関し、受講資格はございませんが、日本酒のトピックについて深く学ぶため、事前にLevel2を受講することをお勧めいたします。
またお酒を取り扱うため未成年者の受講はできません。
-
定員
- 最大10名
-
お支払い方法
- クレジットカード決済のみ
下記グーグルフォームより申請をしていただいた後、IMADEYAがオンラインストアのアカウントを作成し、アカウント情報、商品のURL、「お支払い方法」を記載したメールをお送りします。
-
注意事項
- お申込み前にこちらを必ずご確認ください。
お申込み・受講に関する注意事項
日程/お申込み
- English Class
Maksim Polkin - 2025/03/04(火) ~ 2025/03/10(月)
お申込み締め切り: 2025/02/12(水)
日程
Day1 【授業】:2025/03/04 (火) 10:00~17:00
Day2 【授業】:2025/03/05 (水) 10:00~17:00
Day3 【授業】:2025/03/06 (木) 10:00~17:00
Day4 【試験】:2025/03/10 (月) 11:00~14:30
*授業の終了時間は多少ズレる可能性がございます
- English Class
Maksim Polkin - 2025/07/08(火) ~ 2025/07/14(月)
お申込み締め切り: 2025/06/18(水)
日程
Day1 【授業】:2025/07/08 (火) 10:00~17:00
Day2 【授業】:2025/07/09 (水) 10:00~17:00
Day3 【授業】:2025/07/10 (木) 10:00~17:00
Day4 【試験】:2025/07/14 (月) 11:00~14:30
*授業の終了時間は多少ズレる可能性がございます
申請はこちら
講師紹介
マクシム ポルキン
Maksim Polkin
WSET 認定 SAKE エデュケーターの資格と知識を所有し、 「IMADEYA GINZA」にて月に1 回程、英語での日本酒セミナーを開催。 また、IMADEYA と交流のある蔵元に向けてEnglish セミナーも行っ ている。
- 日本酒業界における実務経験8年
- ウイスキー界における実務経験7年
- ENOTRIA Wine School(モスクワ)日本酒・ウイスキー講師8年
- 清酒と日本製ウイスキーセミナーのスピーカー(ロシア、ウクライナ、イギリス、アルメニア、グルジア、ベラルーシ)
- 2018 年取得 Wine & Spirits Education Trust(WSET、イギリス)Level 3
- 2019 年取得 Wine & Spirits Education Trust(WSET、日本) Educator course
For individuals seeking to develop their expertise in sake, this qualification will provide you with a detailed understanding of the production methods that affect the style, quality and price of sake.
Upon completion you will be able to assess sakes accurately, and use this information and your understanding of sakes to make authoritative recommendations.
Upon successful completion you will receive a WSET certificate and lapel pin, and will be able to use the associated WSET certified logo.
Curriculum
- DAY 1
-
- The main techniques that are used in the production of sake and how they influence style and quality
- DAY 2
-
- The principal and specialty categories of sake
- DAY 3
-
- The sake industry and the commercial importance of sake in the Japanese and export markets
- The principles behind the storage, selection and service of sake
- DAY 4
-
- Examination
All classes include 1 hour tasting section.
For more information on what you will learn, see the Specification.
Course Details
-
Lecturer
- Maksim Polkin
-
Place
- [Course Venue]
IMADEYA Kiyosumi Shirakawa Terrace
Miyoshi 2-6-8, Koto-ku, Tokyo
▶Google Map
[Exam Venue]
Hakkaisan Tokyo Tsukiji Seminar Room
4-5-9 Tsukiji, Chuo-ku, Tokyo, Tsukiji Yasuda Daini Build. 8F
▶Google Map
-
Fee
- 104,500JPY <Price including tax>
*includes sake samples, textbook and examination fee
*full refunds can only be offered where a cancellation is made more than 2 weeks (14 days) before the course commencement.
-
Requirements
- There’s no requirements.
However, we recommend you to take level2 beforehand to strengthen your sake knowledge.
*you must be legal drinking age in Japan, 20 years old
-
Capacity
- Maximum 10 people each class
-
How to pay
- Credit Card Only
Once you send us the Application Form, we will creat your account for our Online Store and send you an email with your account information, URL for the item and “How to make a payment”.
-
Notes
- Please check here before applying
Notes on application and attendance
Schedule / Entry
*this is a 3 days course, the 1st and the 2nd day: 7 hours, the 3rd day: 1 hour exam
- English Class
Maksim Polkin - 2025/03/04(Tue) ~ 2025/03/10(Mon)
Application Deadline: 2025/02/12(Wed)
Schedule
Day1 【Class】:2025/03/04 (Tue) 10:00~17:00
Day2 【Class】:2025/03/05 (Wed) 10:00~17:00
Day3 【Class】:2025/03/06 (Thu) 10:00~17:00
Day4 【Exam】:2025/03/10 (Mon) 11:00~14:30
- English Class
Maksim Polkin - 2025/07/08(Tue) ~ 2025/07/14(Mon)
Application Deadline: 2025/06/18(Wed)
Schedule
Day1 【Class】:2025/07/08 (Tue) 10:00~17:00
Day2 【Class】:2025/07/09 (Wed) 10:00~17:00
Day3 【Class】:2025/07/10 (Thu) 10:00~17:00
Day4 【Exam】:2025/07/14 (Mon) 11:00~14:30
Apply now
Lecturer
Maksim Polkin
He holds a WSET-certified SAKE Educator qualification and knowledge and holds a sake seminar in English about once a month at IMADEYA GINZA. He also conducts English seminars for the sake breweries.
- 8 years' working experience in the sake industry
- 7 years' working experience in the whisky world
- ENOTRIA Wine School (Moscow), sake and whisky teacher, 8 years.
- Speakers at sake and Japanese whisky seminars (Russia, Ukraine, UK, Armenia, Georgia, Belarus).
- WSET (Wine & Spirits Education Trust) Level 3 Award in Sake - 2018
- WSET (Wine & Spirits Education Trust) Educator course completed - 2019